Raw Mystery School​

De training voor de Moderne Medicijnvrouw​

De Mystery School is een online training van 3 maanden, voor de vrouw die niet alleen wil verbinden met licht, maar ook wil leren over/van haar schaduw. Die wil leren werken met intuïtie, spirit, haar baarmoeder en die niet terugdeinst om haar woede, verdriet en angsten te onderzoeken.

Magick Gathering III

Rooted Sensuality

Deze dag neemt je mee in vervoering in de wereld van magie.

Ontdek hoe je intuïtie werkt, hoe je (meer) kunt leven vanuit flow. Laat je raken in je hart door onze magische rose infused cacao (high frequency), we nemen je mee op reis naar je eigen magische veld door een krachtige ademsessie. Laat de muziek je meevoeren naar je Delta frequentie dmv 8D technologie.

the RAW® jaaropleiding 2024

sacred feminine formula

Deze door Noëlla gecreëerde en geregistreerde methode heeft haar oorsprong o.a. uit in het Sjamanisme en het Keltische gedachtengoed. Het Medicijn Wiel vormt het grid voor deze methode welke samenwerkt met de elementen: aarde, water, vuur, lucht en spirit. Deze opleiding is gevormd door 15 jaar ervaring van coachen en begeleiden van vrouwen. Ze vormt een stevig fundament voor elke vrouw die haar eigen moderne medicijn wilt ontdekken, uitbreiden en belichamen.

Als je op de wachtlijst staat ontvang jij als allereerste de informatie en kan jij ook als eerst je plek claimen, zet jezelf op de wachtlijst

Golden Alchemist

Inner Circle (2 spots only)

Exclusief diep transformerend traject van 6 maanden waarin we eerst 3 maanden je binnenwereld transformeren en het goud ophalen in het donker dmv een exclusieve ceremonie met truffels op een mooie plek in de natuur. Om erna samen het licht te expanderen in de vorm van een Branding.

De details van dit exclusieve traject volgen zodra je JA zegt dmv een aanbetaling van € 888,- ex BTW het volledige bedrag voor dit traject is € 8.888,- ex btw.

RAW WHITE kopiëren

Noël the art of living • Stadsdennenweg 15 • Harderwijk • Copyright © 2022 • Contact • Algemene voorwaarden • Privacy verklaring
Fotografie: Nanda Hagenaars • Lotte Manou • Veerle van Doorn