4D CONTAINER FOR 6 SOULS

Reclamation of the Roses

Deep transformative journey Ibiza Atlantis

Vrouw. In woorden spreek ik hier tot je, in energie en op zielsniveau hebben wij elkaar reeds gevonden: mijn oproep heeft je hier gebracht, jouw ziel heeft zich iets heel essentieels herinnerd: JE LICHT, je afkomst, nu is het tijd om dit licht te claimen, om deze frequentie tot je te laten komen, om dat geen wat nog geblokkeerd is te laten sterven. Dit is de reis van jouw leven, het enige wat ik van je vraag is je aardse vertrouwen, je ziel heeft het al gegeven.

This is your Call. This is your initiation and my invitation for you to remember your heritage and lineage. In this current time line on earth it is essential for you to remember who you are and what your purpose is. There is NO TIME to waist my love.

I CLAIM MY SPOT IN THE CIRCLE OF 6

Deze “Transit Journey” Ibiza Atlantis is voor de dappere ziel die bereid is de laatste lagen van schaduw en ego af te leggen. 2021 is het jaar om werkelijk te laten sterven wat je nog in de schaduw houdt. 2022 heeft jou nodig om je licht te gaan schijnen vanuit zuiverheid en puurheid. Er is géén ruimte voor ego, deze reis zal je liefdevol spiegelen wat daar nog getransformeerd mag worden.

Lees alle tekst hieronder goed door. Je vindt er alle praktische informatie en details maar ook een stuk invulling van het programma. Ik doe een groot beroep op je vertrouwen; ik zal hier nog niet alle info met je delen. VERTROUW erop dat je ziel je hier heeft gebracht, het is aan jou om nu de volgende stap te zetten.

THIS IS YOU:

• jij bent een coach – healer – humanitarian – artist – musician – lightworker

• je werkt met energie, bent intuitief, creatief en artistiek

• gericht op vrijheid en space in je dagelijks leven

• je hebt “herinneringen” aan Atlantis, Isis, Egypte, Pleiaden en voelt je aangetrokken tot alle sterrenstelsels

• soms voel je je onbegrepen en alleen, dit maakt dat je je terugtrekt en soms je licht niet vol laat schijnen

• onderhuids voel je dat er meer is, dat je een groter licht kunt schijnen, verder, hoger, meer mensen kunt bereiken dan je nu doet

• je verlangt naar “huis” naar het “zijn” met gelijkgestemden die jou op zielsniveau aanvoelen

• hard werken, geld verdienen en aardse “structuren” voelen al snel beklemmend en halen je uit je energie

• deep down voel je soms de innerlijke “handrem”, je houdt je in, voelt je niet hélemaal vrij

• je verlangt naar overvloed en moeiteloosheid in alle facetten van je leven, je wilt juicyness, playfullness & freedom

• je voelt een aantrekkingskracht naar Ibiza, Atlantis, energie van licht, sterren, godinnen, multi dimensies

4D CONTAINER FOR 6 SOULS

Reclamation of the Roses

Deep transformative journey Ibiza Atlantis

On the treshold of 2021 we enter a new era: 2022

Hoe zou het voor je zijn om je te herinneren wie je bent op zielsniveau? Om je licht te schijnen als nooit te voren, je niet meer klein te houden of te verstoppen. Maar gewoon doen waarvoor je hier gekomen bent? om te ervaren dat je niet alleen bent, maar dat er met jou meer vrouwen zijn met eenzelfde zielsmissie. Dat je NAAST elkaar je licht kunt schijnen? Dat je ook spelenderwijs en met plezier overvloed aantrekken kunt? Dat je je feminine creatiekracht hiervoor aanspreken mag, je masculine power daarop laat vertrouwen (ipv andersom?). Voel je het? If yes, then take the jump my love.

I CLAIM MY SPOT IN THE CIRCLE OF 6

Om het volledige licht op Ibiza te kunnen integreren in jouw aardse lichaam zullen we 2 “uitlijn” plekken bezoeken op het eiland. We maken jouw fysieke, energetische en emotionele systeem gereed in de dagen vooraf om de frequentie upgrade te kunnen ontvangen. Daarnaast zullen we aandacht schenken aan jouw aardse bestaan en de zielen om jouw heen (gezin, kinderen, partner, dieren). Ceremonieel nodigen wij iedereen energetisch uit om de upgrade samen met jou te ontvangen. Hiervoor hoeven ze er niet fysiek te zijn, als er maar een energetisch akkoord is op zielsniveau. Hierover ontvang je meer uitleg zodra je in deze container plaatsneemt.

Bekijk de video hieronder om de content van deze journey te zien. Dit is géén self-care retreat. Het is een 5 daagse journey door de lagen van schaduw en ego heen, we zullen draken tegenkomen, innerlijke demonen, juist erdoorheen is de weg naar het LICHT!

JOURNEY DETAILS

START: maandag 8 november 15:00 uur
EINDE: vrijdag 12 november na de lunch
LOCATIE: Casa Luz St Gertrudis Ibiza

INBEGREPEN: 4 nachten in gedeelde kamer, 5 dagen, 3x vegan ontbijt, lunch diner, 2x locatie bezoek Atlantis Ibiza.
Truffel ceremonie, ademsessies (door Bernard Kelderman), KAP sessie (door Issa), teachings, readings enz.

ZOOM CEREMONIE: om de cirkel van 6 te openen zullen we 1 week voorafgaand elkaar digitaal ontmoeten en de cirkel ceremonieel openen.
ZOOM INTEGRATIE: naderhand ontvang je een 1:1 sessie van 1 uur ter integratie.

EXCLUSIEF: vliegtickets van- en naar Ibiza.
Zorg voor een (reis)verzekering.

INVESTERING: € 1.425,62 ex BTW
(betaling in 2 termijnen mogelijk, okt-nov)

Er is in deze container ruimte voor 6 vrouwen.
Mocht je op Ibiza wonen en elders willen slapen neem dan contact met mij op.
info@noelstraakenbroek.com

I CLAIM MY SPOT

Ik ben Noëlla (44). De afgelopen 15 jaar heb ik tientallen retreats gegeven in binnen- en buitenland. In sessies, trajecten en retreats heb ik inmiddels honderden vrouwen mogen begeleiden naar hun essentie. Het is mijn missie om met mijn licht, kennis en intuitie je grootste licht te spiegelen. Vaak gaat dit gepaard met je grootste schaduw. Ik zal dit vanuit mijn bron; pure liefde en zuiverheid terug reflecteren met maar 1 doel; dat jij kan doen waarvoor je bent gekomen.

Heb je mijn hand nodig om deze jump te maken? Ik ben er voor je.
info@noelstraakenbroek.com

Weet dat ik je voor deze reis alleen kan uitnodigen op zielsniveau, ik zal je nooit overhalen, je mag het voelen of je eraan toe bent. Dat is niet aan mij, het is aan jou om je licht te herinneren. Erna kan ik je mijn hand reiken om de volgende stap te zetten.

I CLAIM MY SPOT

HERE TO AWAKEN YOUR FEMININE POTENTIAL

For Real Authentic Women