findyourbliss wit

 

 

BLISS PRIVATE SESSION


 

Is dit herkenbaar voor je?

• Je bent op zoek naar antwoorden.

• Je hebt last van angsten en twijfels.

• Je tobt over oud zeer en blokkades

• Je wilt vrij zijn van negatieve gedachtes.

• Je zit niet lekker in je vel.

 

Eindelijk helemaal jezelf willen zijn is jouw doel.

Ik help je hierbij. Neem gerust vrijblijvend contact met me op, dan ontdekken we samen waar jouw echte passie en kracht ligt.

Tijdens deze eenmalige sessie staan kracht en authenticiteit centraal. We stemmen af op jouw ziel, waardoor je inzicht krijgt in blokkades en overtuigingen.  Ontdek waar jouw echte passie en kracht ligt!

Ik zet mijn mediumschap in om jou te begeleiden door de zeven lagen van bewustzijn. We bewegen door jouw belemmeringen en oude patronen. Op die manier versterken we de connectie met jouw ziel en pad.

 

VOOR WIE?

Voor die persoon die zoekt en zéker vindt.

 

• je gelooft in de zingeving van jouw leven

• vindt dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit ervan

• persoonlijke & spirituele ontwikkeling is je niet vreemd

• je inspireert/coacht mensen en zoekt naar een intuïtieve ingang

• je wilt daarom leren over intuïtie en de connectie met spirit

• je weet dat iedere investering in jezelf altijd rendeert

• je bent bereid ruimte te nemen voor jezelf

 

Ik bied twee varianten aan. Beiden privé, alleen de één online en de ander live.
Waar gaat jouw voorkeur naar uit? BOEK HIER JOUW LIVE CONSULT BOEK HIER JOUW SKYPE SESSIE

Meer informatie over deze sessie?

MAIL MIJ

Wat mensen vinden

Bliss cards 103x146 mm

Dana Wildeman

Authentiek Leiderschap

In de consulten die ik met Noël heb, gaat het over hoe ik nog meer vanuit mijn ‘zijn’ kan coachen. Noël creëert met al haar kennis, ervaring en wie zij is als spiritual coach, een super fijne en veilige plek om hiermee te kunnen experimenteren. Wat het mij oplevert is de ervaring dat wanneer ik vanuit mijn ‘0’ punt het contact aan ga met mijn coachklanten, ik zoveel meer waarneem. Vanuit volledige awareness in het hier en nu. We komen op een ander level, er worden diepere lagen aangeraakt en de impact is nog veel groter! Thanks Noël, there is a universe to discover!

Bliss cards 103x146 mm15

Corinne

Huisarts

Zolang ik me herinner is er een ongrijpbare onrust in mij en na een intense relatiebreuk liep ik hier in vast. Onlangs ontmoette ik de lieve Noël. Ik trok de stoute schoenen aan en mailde haar voor een consult. Met een open mind bezocht ik haar thuis. Ik kwam zonder vraag maar vertrok met een antwoord. Eindelijk wist ik waar mijn onrust vandaan kwam. Ik ben hierdoor een grote stap dichterbij mijn hart gekomen.

Bliss cards 103x146 mm24

Jolanda

Rechercheur

Jouw consult heeft me duidelijkheid gegeven in beslissingen die ik heb genomen in het verleden. Met name op het gebied van een relatie. Wat weer extra duidelijk werd is dat je altijd je hart moet volgen. Jij hebt me geholpen inzicht te krijgen hoe ik beslissingen nam en dat dit niet per definitie verkeerd was. Omdat ik mijn hart liet spreken, maar dat ik ook een enkele waarschuwing niet beantwoord heb en net iets meer aan de ander dacht dan aan mezelf, waardoor ik me uiteindelijk even tekort gedaan voelde. Nu is dat anders. Ik weet dat ik hier voor de ander ben nodig geweest en dat ik ren volgende relatie mijn wensen kenbaar mag maken en op basis van zielsverwantschap toch weer een nieuwe relatie durf aan te gaan, ondanks mijn ervaringen. ❤ In liefde voor mezelf. 🍀

Bliss cards 103x146 mm22

Roosje

Pedagoog

Noël dank je wel voor het richting geven en de boost zelfvertrouwen tijdens onze sessie. Voel me veel meer aangetrokken tot mijn eigen pad en volg meer en meer de weg van mijn hart. Dank je wel voor alle inzichten.

Bliss cards 103x146 mm47

Sonja Zimmerman

Manager

Over de Blissweek mei 2019: Na een paar zware maanden van zorg en verlies van een dierbare en van mijn werk, kwam de blissweek als geroepen. Na een telefoongesprek met Noëlla vooraf waren al m’n angsten en twijfels weg. Na twee dagen van onrust, kwam er een heerlijke rust en ontspanning over mij heen. Ik realiseerde mij tijdens een diner dat ik weer kon lachen als lang geleden. Bevrijdend.
Ik gun iedereen zo’n cadeau aan jezelf.

De week, de plek en de mensen waren hartverwarmend en hebben mijn hart geopend.
Over Noëlla: nog nooit in m’n leven heb ik iemand ontmoet die zo sereen en puur is en die naast haar spirituele gaven ook heel aards is.Kortom, doen!

Bliss cards 103x146 mm30

Sairien Pol 

.

En zo kwam Bliss op mijn pad…. wauw!! Blanco ging ik richting Dronten naar het Bliss Day Retreat. Ik was wat laat en voelde me wat stressig…. Toen ik de kas binnenstapte voelde ik me onzeker en onwennig maar buiten je comfortzone gebeurt het, dus hier moest ik even doorheen.Na een minuut of 10 zijn we relax begonnen. Yoga, de nodige theorie, ademhalingsoefeningen gevolgd door een geweldig lekkere lunch. Na de lunch een fijne wandeling door de prachtige natuur.  Wat voelde het allemaal goed en naarmate de dag vorderde kwam ik beetje bij beetje weer bij mezelf. Tijdens het middagprogramma boeiende theorie over energie gevolgd door meditatie en het opschrijven en uitspreken van verlangens. Als afsluiting samen een lekker drankje gedaan en de mogelijkheid gekregen om vragen te stellen waarbij er al snel een diepgaand gesprek ontstond, mooi. Lieve Noël, dank je wel voor de mooie en leerzame dag.Dank je wel voor je integriteit en wijsheid.En dank je wel voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Mij ga je zeker nog vaker zien. 

Bliss cards 103x146 mm20

Nicolien Lettinga

Orthopedagoog

Wat een fantastische dag! Onder liefdevolle begeleiding van Noëlla kon ik deze dag weer volledig thuiskomen bij mezelf. Natuur, stilte, yoga, meditatie, gelijkgestemden, heerlijk eten .. het was er allemaal én tot in de puntjes verzorgd. Deze dag was een groot cadeau voor mezelf. Ik heb me meteen ingeschreven voor de volgende Bliss Day Retreat!  

NAAR MIJN PODCAST

Ask me anything…

CONNECT

[instagram-feed]

bliss wit