Sacred Magick Gathering III​

Details

Thema: Rooted Sensuality

Datum: Zaterdag 11 november 2023

Tijd: 9:30 tot 17:00/17:30

Locatie: Hemelryck Metaal Kathedraal Utrecht

Inclusief Vegan Lunch
Kosten:  € 222,-

 

Sacred Magick 2022 

– the Initation –

Deze dappere vrouwen gingen je voor:

Je kunt je niet voorstellen hoe bevrijdend het is om al je angsten los te laten in een meer dan veilige cirkel van diep verbonden vrouwen. In overgave en voorbij je angsten je eigen krachten ontdekken is het grootste cadeau dat je jezelf geven kunt. 

Dominique

🥰 Lieve Noël, dankjewel voor jouw prachtige woorden! Heel dankbaar voor jullie allemaal en voor de sisterhood die ik niet eerder in mijn leven zo heb mogen ervaren.

Andrea

Wat het mij heeft opgeleverd: de opening naar de zachtheid in mijn lijf. Overgave aan het vertrouwen van het leven. I feel safe in my body. Zacht en krachtig

Queenie

Dank! Voor deze mooie dag. Ik vind jou echt zo .. ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven, je komt echt binnen. Zo krachtig en mooi.

Dankjewel voor wie je bent en wat je met ons deelt. Jouw vuur is echt een geschenk.

Ik bewonder je moed, je echtheid en zuiverheid. Je bent een rolmodel, well done Lieve Noel!

Prachtig het begin met Bernard samen. Jullie openheid over jullie weg samen, de blokkades, de kwetsbaarheid. Heeft veel vrouwen (en hun mannen;-)) geholpen denk ik zo. En een dankjewel voor deze dag!

Magick! Ik heb er (nog steeds) geen woorden voor. Er is iets aangeraakt én aangewakkerd en daar mag ik verder mee. Ik had het voor geen goud willen missen!

Je gezien, gedragen en gehoord voelen in een warm energetisch veld. Het gevoel er helemaal bij te (willen) horen. Dat we samen de wereld kunnen veranderen. Dat alles goed is en dat je er toe doet, er bij hoort en dat het zonder jou niet die dag was geworden.

Wat een magie!!!!! 100 vrouwen samen op 1 plek onder leiding van de ultieme magische vrouw Noëlla Straakenbroek! Ik voel de activatiecode tot in mijn botten💫

Alles klopte voor mijn gevoel, het had voor mij niet anders kunnen gaan. Heel fijn ook om Bernard erbij te hebben, die mannelijke energie en kwetsbaarheid was ongelofelijk inspirerend.

Het voelde als een rebirth, bevestiging en confrontatie at the same time. Ik heb er grote gevoelens over, maar weinig gedachtes. Dit bedoel ik positief, want mijn gevoel is mijn kompas 🙏

RAW WHITE kopiëren

Noël the art of living • Stadsdennenweg 15 • Harderwijk • Copyright © 2022 • Contact • Algemene voorwaarden • Privacy verklaring
Fotografie: Nanda Hagenaars • Lotte Manou • Veerle van Doorn