AWAKEN YOUR FEMININE POTENTIAL

Real Authentic Women

Noëlla spiritual artist & psychic medium. 

Alchemizing life into art, bringing both shadow and light together.

Ik ben Noëlla (44) psychic medium, artist, auteur van het Bliss carddeck, mede-eigenaar van ‘Awaken by Nature’ en creator van the RAW® method jaaropleiding voor de Moderne Medicijnvrouw.

Na 15 jaar ervaring in coachen en begeleiden van vrouwen in binnen- en buitenland zou je kunnen zeggen dat ik expert ben in het traceren en transformeren van blokkades, patronen bij vrouwen en bied ik grondige transities door de schaduw naar het licht. Tijdens het aanschouwen van al deze prachtige processen ontdekte ik een “rode draad” waarom veel vrouwen vaak niet in verbinding staan met hun gevoel, waarom het volgen van flow en intuïtie soms zo lastig kan zijn.

Ik ontwikkelde een “sacred feminine formula” waarbij de mannelijke & vrouwelijke energie IN jezelf een mooi harmonisch geheel vormt, een samenspel tussen je krachtige passionele vuur en feminine intuïtieve flow. De oorsprong van deze formule ligt in het Sjamanisme en Mediumschap. Een mystieke formule gevuld met eeuwenoude wijsheid.

“Ik voel me diep geraakt door de vele vrouwen die ik heb mogen ontmoeten. In alle verbindingen heb ik een rode draad ontdekt; veel vrouwen zijn niet thuis in hun lichaam, en zijn om te overleven gaan “wonen” in hun hoofd, de werkelijke essentie van het vrouwZIJN is uit het oog verloren en de kracht die in ons huist zijn we niet (voldoende) bewust van. Wérkelijk thuiskomen, door de sluiers van de schaduw heen; pijn, verdriet, schaamte, schuld, (gelaagdheid van het huidige leven, voorgaande levens maar ook het vrouwelijke collectief), landen in het bekken; dé Heilige Graal van de vrouw hier thuiskomen en de innerlijke wijsheid en kracht ontdekken van binnenuit, dat zie ik als mijn heilige missie.

Ik geloof werkelijk dat wij vrouwen de sleutel in handen hebben om de wereld te helen. Juist in deze tijd worden we er keihard op gewezen dat het anders moet; dat de jaren van (masculine) onderdrukking zijn tol heeft geeist van de aarde en haar bewoners. Die sleutel, die huist diep in onszelf, in de (energetische) baarmoeder. Als wij vrouwen vanuit die plek gaan leven, communiceren, creëren en de liefde verspreiden; dan zal er een aardverschuiving gaan plaatsvinden die zijn weerga niet kent. Deze levenskracht is vele eeuwen onderdrukt maar nu mag zij in haar volledige essentie terugkeren naar de aarde.

De weg van de chakra’s is voor Noëlla vanuit haar yoga teachings en mediumschap heel eigen.

Wat ik gezien heb de afgelopen jaren is de “vlucht” naar het goddelijke. Spiritualiteit is steeds belangrijker geworden en gelukkig kijkt niemand meer heel vreemd op als we het hebben over “spirit” of de “kosmos”. Echter kent deze ontwikkeling ook een schaduwkant en dat is dat we niet meer met beide voetjes op de aarde staan. De weg “omhoog” was belangrijk, echter zie ik de weg “naar beneden” misschien nog wel als belangrijker! Vrouwen die zich enkel verbinden met het “licht, de liefde, spirit” sluiten de schaduw buiten en bouwen luchtkastelen (de kennis en visie heeft namelijk geen grondig op aarde).
Zodra we bereid zijn om ook de weg naar beneden af te leggen (door de schaduw naar de baarmoeder) dan wordt al haar wijsheid hier op aarde nog concreter, en dan kan zij werkelijk de Hemel naar de Aarde brengen! Zodra we dus actief bezig gaan met niet alleen de bovenste 3 chakra’s maar ook de onderste 3 (en we verbinden deze met de middelste: het hart) nou berg je dan maar! Dan barst er een vulkaan van liefde uit op de aarde.”

Noëlla haar Bliss card deck zal hieraan bijdragen; dit deck heeft zij ontwikkeld ism Arsenia uit Mexico. De kaarten zijn geïllustreerd met alle vrouwen over de hele wereld en de kleur van het deck is opvallend te noemen; bijzonder feitje is dat deze kleur ontstaat zodra je alle huidskleuren op aarde mengt. De kaarten geven dagelijks begeleiding en inzicht. De tekst is geschreven op het door Noëlla zo geliefde eiland Ibiza.

Per chakra zijn er 7 kaarten + 7 schaduwkaarten en 7 “zichtbaarheid”kaarten: een deck met zeer veel uiteenlopende kennis en overvloed. 
Niet alleen de illustratie en de tekst geeft iemand inzicht maar men kan ook naar de kleur kijken om te zien welk chakra aandacht nodig heeft. In het deck speelt de schaduw een rol omdat Noëlla vanuit haar eigen proces heeft ervaren dat licht enkel kan ontstaan bij gratie van de schaduw (yin vs yang). Om Bliss te bereiken hebben we ook de diepe kracht van de schaduw nodig; hiervoor heeft zij 7 “Godinnen van de Nacht” geselecteerd omdat zij laten zien hoe krachtig het is als je vanuit de schaduw je licht op aarde laat schijnen. Het werkelijk licht die in ons schuilt vinden we van binnen; dat leert het deck je. Niet langer buiten jezelf zoeken maar de weg naar binnen aangaan en daar je werkelijke potentieel vinden en dat zichtbaar maken hier op aarde, dat is wat Noëlla de wereld wil geven met haar deck.

KOOP HIER de BLISS BOX

Real Authentic Women