Selecteer een pagina

RAW Jaaropleiding


https://www.therawfeminine.com/wp-content/uploads/2022/09/Noël-RAW-V5-low.mov

JAAR OPLEIDING 2024

the RAW® method

sacred feminine formula

Deze door Noëlla gecreëerde en geregistreerde methode vindt haar oorsprong o.a. in het Sjamanisme en het Keltische gedachtengoed. Het Medicijn Wiel vormt het grid voor deze methode welke samenwerkt met de elementen: aarde, water, vuur, lucht en spirit. Deze opleiding is ontstaan na 15 jaar ervaring in coachen en begeleiden van vrouwen. Ze vormt een stevig fundament voor elke vrouw die haar eigen moderne medicijn wilt ontdekken, uitbreiden en belichamen.
Container voor maximaal 12 moderne medicijn vrouwen.
Februari t/m december 2024.

Schrijf je in op de wachtlijst van de Jaaropleiding 2024

UITNODIGING

Voordat je verder leest, wil je vragen een paar keer diep in- en uit te ademen. Dat je verbinding maakt met je lichaam, misschien zelfs even je ogen sluit. Maak connectie met jezelf, hoe voel je je? Waar zit je eventuele spanning? Ontspan je schouders, maak je gezicht zacht, je ogen ontspannen en kaken van het slot. Leg je handen op je onderbuik, keer terug naar haar zachtheid laat je adem stromen tot diep in je bekken. Weet dat daar je wijsheid verborgen ligt, weet dat hier het antwoord op al je vragen schuilt. Lees verder in verbinding met je wombspace en laat haar antwoorden op de vraag of dit jouw opleiding is voor 2024.

JAAR OPLEIDING 2024

the RAW® method

sacred feminine formula

SUMMARY:
Container voor maximaal 12 moderne medicijn vrouwen.
Februari t/m december 2024
• 3 initiatie weekenden (vrijdag 16:00 – zondag 14:00)

• 6 live lesdagen 


 

OPTIES

korting op Awaken


korting op Art

korting op Branding na afloop

 

TEACHERS

• Bernard adem/ijs sessies

• Nicole Kuijper

•Roos Ostheopatie sessie & oefeningen
(onderrug/sacraal, baarmoeder, psoas major = spier vd ziel)

• Carmen Soul photography

 

INTEGRATION

• Na ieder initiatie weekend ontvang je integratie “huiswerk”

• Deze wordt getoetst tijdens onze live sessies

• Je zult tevens uitgenodigd worden om je medicijn te “oefenen” in, en met de groep

• In de online portal ontvang je meditaties / activaties etc

• Vanaf september zul je in de groep getoetst worden op het geven van the RAW® method

 


Schrijf je in op de wachtlijst van de Jaaropleiding 2024

(let even op dat onderstaande data nog niet 100% vaststaan)

OPENING CEREMONIE :
februari 

 

SPIRAL Ithe Maiden | airHEART

maart: weekend ceremonie
“inner child & playfulness” (Maart)
maart: dag les • april: dag les

 

SPIRAL II the Mother | fire/waterWOMB
mei: weekend ceremonie “womb & shadow” (mei)
juni dag les • juli dag les

 

SPIRAL IIthe Crone | earthSPIRIT
september: weekend ceremonie
“spirit & wisdom” (september)
oktober: dag les • november: dag les

 

VORTEXthe End
december: licht ceremonie
“spiral & new beginnings” (december)

 

1e 2 spirals staan in het teken van het ondergaan van the RAW® method en een diep innerlijk transformatie proces met behulp van plantmedicijn (truffel), kruiden en oliën. Plus het ontdekken van jouw medicijn (bijv. healing, mediumschap, lichttaal, enz) voor de wereld. Je krijgt hier persoonlijke begeleiding bij door mij in de groep. Met andere woorden je ontvangt persoonlijke coaching op je eigen thema en medicijn om het beste in je naar boven te halen; dit zal in de groep worden besproken en onderwezen.

 

De laatste spiral + the vortex staan in het teken van embodiment van the RAW® method. Je bent nu zover om de methode te onderwijzen. Je zult uitgenodigd worden om te werken met de methode in onze eigen cirkel. Dit houdt in dat je zélf cirkels kunt geven na dit jaar, je bent een zuivere spaceholder zonder ego, je kunt energie bij anderen lezen en je LEEFT jouw medicijn, je hebt geen angsten meer om in het licht te gaan staan.

 

Je kunt dit jaar eventueel afsluiten met een Branding (met korting) en je gaat naar huis met een prachtig portret serie gemaakt door Carmen. De weekend ceremonies zullen plaatsvinden in Zeewolde/Espel en overig. Overnachting in een yurt obv 4 personen. Eten, drinken en overnachtingen inclusief. Prijs inclusief cursus materiaal en teachings (ook van andere docenten).

https://www.therawfeminine.com/wp-content/uploads/2022/01/51091_Pink_red_and_black_liquids_flowing_and_mixing_by_Omri_Ohana_Artgrid-HD_H264-HD.mp4

JAAR OPLEIDING 2024

the RAW® method

sacred feminine formula

Deze door Noëlla gecreëerde en geregistreerde methode heeft haar oorsprong o.a. uit in het Sjamanisme en het Keltische gedachtengoed. Het Medicijn Wiel vormt het grid voor deze methode welke samenwerkt met de elementen: aarde, water, vuur, lucht en spirit. Deze opleiding is gevormd door 13 jaar ervaring van coachen en begeleiden van vrouwen. Ze vormt een stevig fundament voor elke vrouw die haar eigen moderne medicijn wilt ontdekken, uitbreiden en belichamen.

 

MEDICIJN VROUW
Medicijn vrouwen waren al eeuwen geleden actief. De verering van Isis, de Godin van Heling, was universeel onder de oude Egyptenaren; prachtige tempels werden gebouwd ter ere van haar. In het oude Griekenland, de godinnen Athena, die blindheid genas; Hera, de belangrijkste genezende godheid; en Leto, de chirurg, werden aanbeden vanwege hun genezende vaardigheden. Daarnaast kennen we natuurlijk de rijke tradities van heksen, sjamanen, tovenaressen, mediums, kunstenaars en andere medicijn vrouwen in vele vormen.

 

Het is tijd om deze “eeuwenoude” kennis terug te laten keren naar de aarde op een manier dat resoneert met dit moderne tijdperk. We need to dust of spirituality! Wij zijn de heksen van welleer, de mediums, de priesteressen, keepers of the womb, rainbow warriors, Valkyries en we zijn hier om terug te keren naar onze MAGIE ieder op haar eigen manier!

Voorbeelden van medicijnvrouwen in dit moderne tijdperk:

Heks: licht en schaduw werk, kruiden, ceremonies, rituelen enz
Medium: brug tussen deze realiteit en andere realiteiten en frequenties
Lichtwerker: lichttaal, activaties, lichtreizen
Helers: in dit leven en vorige levens (4D en hogere frequenties/realiteiten)
Energetisch werk: (reiki maar dan hoger en sneller) gericht op het nieuwe DNA systeem van de mens
Sjamaan; samenwerken met alle elementen, de aarde, maan, zon, kosmos en sterren

________________________________________


SISTERHOOD

Deze opleiding is voor de Moderne Medicijn vrouw en zal het uiterste van je vergen. Het zal oncomfortabel voor je worden; want de nieuwe manier moet nog geboren worden, en dat is onder andere waarom JIJ in DIT tijdperk geboren bent. Er zijn dus geen voorbeelden waar we ons aan kunnen ophalen: WIJ ZIJN HET VOORBEELD!

 

Weet dat de cirkel van vrouwen die zich dit jaar zal gaan vormen een ongelofelijk groot medicijn voor ons allemaal zal worden: veiligheid, spiegelen, gelijkheid, sisterhood, we zullen onze processen met elkaar delen en helen. En dat maakt het gelijk zo krachtig: in een tijd waarin we ons herinneren wie we werkelijk zijn speelt de angst op om dit grootse goed in de wereld te zetten. Want in het verre verleden zijn we hiervoor gestraft, verbrand, verguist enz. En juist daarom is deze cirkel van vrouwen zo’n helend medicijn; met ons als gelijkgestemden op je pad keer je terug naar de Sisterhood van vroegere tijden, wij zullen je steunen met elke stap die je zult gaan zetten om je licht op deze aarde te laten schijnen.


WOMB & SHADOW

Een belangrijk aspect van deze opleiding is SCHADUWWERK en WOMB WORK. In dit tijdperk waarin we ook te maken hebben met veel Spiritueel Narcisme is het voor mij 1 van mijn missies om de “brengers van het licht” (ja dat ben jij!) ook door de schaduw heen te begeleiden zodat wanneer we terugkeren naar het licht dit gedaan wordt ZONDER ego.

 

Dit vormt 1 van de grootste pilaren van the RAW® method; schaduwwerk en creëren vanuit je womb space. Met social media als 1 van de grootste platformen is het gevaar dat je denkt dat anderen het beter kunnen, dat je toch niet je licht kunt laten schijnen, iemand anders is je al voor, of je bent in de valkuil “kopiëren” gevallen. Door enkel nog te creëren vanuit je wombspace, divine timing volgend ben je niet meer te imiteren: want alleen JIJ kunt uiting geven aan jezelf op een manier dat niet te evenaren valt. Dit geeft een rock steady fundament van alles wat jij in de wereld zult gaan zetten


Schrijf je in op de wachtlijst van de Jaaropleiding 2024

https://www.therawfeminine.com/wp-content/uploads/2022/01/94270_sunrays_shining_onto_mountain_tops_on_a_cloudy_day_timelapse_by_Tyler_Lillico_Artgrid-HD_H264-HD.mp4

JAAR OPLEIDING 2024

the RAW® method

sacred feminine formula

https://youtu.be/BHZIOOFipuI

LET YOUR BODY DO THE TALKING

De afgelopen eeuwen heeft het patriarchaat er mede voor gezorgd dat de medicijn vrouwen van welleer niet meer hun werk konden doen. Om te overleven zijn de vrouwen meer vanuit hun masculine energie gaan leven. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij vrouwen zijn gaan “wonen in ons hoofd” om alles maar bij te kunnen benen wat een masculine maatschappij van ons vraagt. Dit is simpelweg onmogelijk in het nieuwe tijdperk willen we de Moderne Medicijn vrouw geboren laten worden.

The RAW® method leert je samenwerken met je lichaam in combinatie met de elementen. Elk element kent polarisatie en daarom is het belangrijk alle elementen IN jezelf in balans te brengen:

AARDE: teveel zorgt voor weinig beweging /te weinig zorgt voor onzekerheid om je creaties op aarde te zetten
WATER: teveel zorgt dat je wordt overspoeld door het leven/te weinig zorgt voor droogheid in alles
VUUR: teveel geeft je een burnout /te weinig zorgt voor weinig passie
LUCHT: teveel zorgt ervoor dat je niets op aarde kunt zetten/te weinig zorgt voor weinig luchtigheid

________________________________________

In het Medicijn Wiel dat je leert te bouwen werken we samen met de elementen en de energie van hen. Het Wiel is gebaseerd op het “Alwetende Veld” waar je in kunt stappen (net als bij Systemisch werk) en dat maakt dat zij extreem helend werk kan verrichten.

In het eerste half jaar tijdens de 2 spirals onderga je deze methode: een diepgaande transformatie welke vraagt dat je duidelijk kiest voor dit pad; in iedere vezel van jouw lijf en je energie. Het is niet iets wat je er zomaar even naast doet. Er wordt echt gevraagd dat je op komt dagen voor jou zelf én de wereld. “The only way out is through” is dan ook mijn credo.

In onze laatste 2 fases samen zul je gaan werken op het niveau van The Master. Je kent the RAW® method als geen ander want je hebt haar doorleeft in schaduw én licht en nu is het tijd dat je leert werken met haar voor jouw cliënten. Dit doen we in de veiligheid van onze cirkel in samenwerking met jouw unieke medicijn.

 

PARALELLEN
Naast dat je mijn methode leert en straks kunt onderwijzen loopt er een parallel proces waarin we de 3 archetypen van de vrouw volgen: the maiden, the mother & the crone. Dit is een persoonlijk transformatie proces van het jonge meisje (het innerlijke kind), naar de moeder (the lover) naar de uiteindelijke wijze (medicijn) vrouw. Het is belangrijk om je te realiseren dat dit proces iets doet in AL je relaties op ieder niveau.

 

Om je een voorbeeld te geven: als jij je partner hebt aangetrokken vanuit the Maiden energy heeft je partner een matchende energie op dat level. Als jij in dit jaar uitgroeit tot de volwassen en zelfs wijze vrouw doet dat iets in zijn of haar energie; het vraagt kortom ook iets van je partner.

 

Ik weet uit ervaring dat heel veel vrouwen dit ongelofelijk spannend vinden “kan mijn partner mij wel bijhouden”? Is een veelgehoorde opmerking. Het is iets wat Bernard ook vaak tegen mij zegt. Zodra een vrouw haar man gaat aanspreken vanuit haar wombspace, krachtig, vurig, liefdevol en zuiver is daar geen enkele man die hier tegen in gevecht zal treden, sterker nog, jouw uitnodigende energie (zonder manipulatie oid) zal hem vragen om zijn hart te openen voor jouw kracht en zuiverheid en uiteindelijk ook je spiritualiteit (zodra je stopt met verlangen dat hij het gaat begrijpen). Er is de mogelijkheid om een ademsessie met partners te organiseren mocht hier interesse in zijn.

 

LEVELS
Ieder stapt in op haar eigen niveau. Toch is er wel degelijk een gezamenlijk niveau; het is belangrijk dat jij kennis hebt van spiritualiteit (op je eigen manier) dat je nu al dagelijks verbonden bent met je purpose maar dat je wellicht voelt dat er meer uit te halen valt. Je hebt een (dagelijks) ritueel en verbinden met spirit en de kosmos is je niet vreemd. Ik ga ervan uit dat je als coach werkt (of wilt gaan werken) of op een andere manier dienstbaar bent (als je bijv art of muziek maakt ben je ook dienstbaar). Heb je hier twijfels over: mail mij, dan hebben we hier overleg over. De ervaring leert dat ik precies weet wie in kan stappen (en wie niet). Mail me als je hierover (of ergens anders over) vragen hebt: info@noelstraakenbroek.com

YOU LEARN:
Wat ik essentieel vind om nogmaals te benoemen is dat we jouw medicijn neer gaan zetten zonder ego. Ik zal je hier steeds op spiegelen en toetsen, dit transformeren we in z’n geheel tijdens het schaduwwerk. Na dit jaar weet jij precies wat je hier komt doen op aarde en je kent alle finesses van jouw Medicijn. Je hebt geleerd met haar te werken en the RAW® method vormt een stevige basis van jouw Medicijn, een methode waar je steeds op terug kunt vallen!

 

Je kunt nu (vrouwen) cirkels organiseren en een stevige space holder zijn voor andermans proces. Je kunt samenwerken met de elementen, je creëert vanuit je wombspace in afstemming met divine timing, je wordt geleid door je gidsen, spirit, en je hebt leren luisteren naar het universum en haar vele tekens voor jou. Je leert hoe het is om in plaats van je masculine energie te gebruiken tijdens je creatie proces, je feminine energie te gebruiken (penetrate versus permeate!) als je exact het verschil weet tussen die 2 kun je altijd divine timing volgen. Je drukt er niets meer doorheen ten koste van je eigen energie!

 

Je hebt geleerd om energie te lezen, door te geven, je bent een medium op jouw manier en fungeert als fakkeldrager voor jouw clienten; je wijst hen de weg vanuit zelfstandigheid. Je hebt zicht op HOE je je medicijn in de wereld kunt zetten, in welke vorm; dus je weet met elke kleuren je wilt werken, wat voor soort fotografie, je tone of voice etc. Verder kun je samenwerken met kruiden, planten, bomen, oliën; op die manier kun je een prachtig recept en ritueel creëren voor je clienten en allemaal in een modern en authentiek jasje!

 

Ik leer je duidelijk te voelen met wie (of wat) je verbinding maakt: maar al te vaak zie ik mensen werken met spirit die niet weten waar ze het over hebben. Het is verantwoordelijk werk: je kunt niet zomaar met iedereen connectie maken en je mag beslist niet je lichaam en energie openstellen om met elke energie te channellen (ook hierboven bestaat er dualiteit in de vorm van licht én donker)! Ik laat je werken op een manier die geaard is en waarin je beschermt wordt, dit vraagt om een discipline van afstemming welke ik je zal aanleren.

 

Je hebt geleerd ceremonies te geven, rituelen te creëren, readings te geven, embodiment teachings te geven, chakra’s te lezen enz. Dit allemaal op jouw eigen unieke en authentieke manier!

 

Als laatste wil ik ook nog benoemen dat ik jouw leerweg en medicijnwerk mediamiek “volg”. Dat betekent dat ik “zie” wat je potentie is en daar zal ik je op uitnodigen. Ik zal je spiegelen wanneer je werkt vanuit ego of wanneer er nog schaduwstukken actief zijn.

Ik werk zuiver en vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde: weet dat mijn spiegel uit die bron komt! Ik zal je leren om ook vanuit die bron te werken: stevig gefundeerd, beide voeten op de grond, authentiek en raw, met een zuivere lijn met boven.

JAAR OPLEIDING 2024

the RAW® method

sacred feminine formula

INVESTERING
Ik heb al aangegeven dat deze opleiding niet iets is dat je er zomaar even bij doet. Het vergt dedication en doorzettingsvermogen. Je bent een pionier en vanuit onze cirkel is er een ongelooflijke mogelijkheid om te groeien tot ongekende hoogte: maar jij staat aan het roer en dat betekent dat je keuzes zal moeten maken in je leven om je medicijn te kunnen integreren. Het is geen hobby o.i.d. het is een manier van leven, jouw leven!

 

Er is een investering in energie en geld (wat eigenlijk hetzelfde is). De zakelijke investering kan in 2 termijnen worden betaald en is naar verwachting rond de € 7.000,- ex btw. Als je op de wachtlijst staat ontvang jij als allereerste de informatie en kan jij ook als eerst je plek claimen, zet jezelf hieronder op de wachtlijst (zonder verplichtingen)

RAW WHITE kopiëren