AWAKEN YOUR FEMININE POTENTIAL

Real Authentic Women

Ik werk reeds 22 jaar als designer, dat ik mijn ideeën, gevoelens en visie in een vorm kan gieten is iets daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn helderziendheid heeft me hier altijd bij geholpen; een concept verschijnt letterlijk voor mijn ogen. Dit is altijd al zo geweest. Als klein meisje bracht ik vele uren door op mijn zolderkamertje om te aquarelleren. Het hele creatie proces is voor mij heilig en ook delicaat; daarom bescherm ik het goed, solitude is voor mij bij tijd en wijlen daarom erg belangrijk. Beschikbare pieces komen op mijn Instagram en zijn te koop via de Gallery op deze website.

De kunst die ik maak is een vorm waarbij mijn mediumschap en creatieve skills samenkomen.
Mijn art laat zich moeilijk omschrijven in woorden. Ik werk volledig intuïtief en mijn werk bevat de energie van transformatie dat vooral heel voelbaar is. Ik werk met verschillende materialen maar mijn favoriete medium is epoxyhars: dit materiaal is vloeibaar en laat de kleuren prachtig in elkaar overvloeien.


“My art comes straight from source”,
degene die mijn art in handen krijgt zal ervaren welke magie erachter schuilt. Sommigen van mijn werken fungeren als “portalen” die je in meditatie naar andere realiteiten zullen brengen. Dit zijn mijn “initiatie” pieces. Voor diegene die in transformatie zit is dit een heilig art piece om in huis te halen; ze zal letterlijk een kanaal gaan vormen tussen vele realiteiten.

ENTER THE GALLERY

Real Authentic Women