findyourbliss wit

 

OVER MIJ


 

Ik ben Noël (41), designer, psychic medium & spiritual coach.

Als klein meisje was ik al heel gevoelig. Ik droomde veel ’s nachts en was ook heel bewust van alle energieën die ik ervaarde. Ik voelde de aanwezigheid van spirits in mijn kamertje. Tot mijn 18e jaar ben ik heel bang geweest. Ik kon namelijk niemand verklaren wat ik nou precies waarnam. Een jarenlange zoektocht begon. Ik heb me heftig verzet tegen mijn mediamieke gave. Om maar niet te hoeven voelen, verloor ik mezelf in verdoving en zwierf van feestje naar feestje.

Totdat ik besloot mijn angst recht in de ogen aan te kijken. Ik wilde niet langer vluchten voor mezelf. Tot stilstand komen en kijken, voelen, ervaren. Ik kwam er in die tijd achter dat ik niet de enige was. Ik was dol op boeken die gingen over mediumschap, energie, de wet van aantrekking enzovoort. Ik zoog het op als een spons, het voelde voor mij als thuiskomen. Ik besloot iets te doen met mijn gave en volgde jarenlang trainingen over mediumschap, energiewerk, yoga en meditatie.

Bliss is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht om meer connectie met mijn lichaam te voelen, beter mijn grenzen te communiceren en om meer ruimte te durven nemen voor mijn dromen en verlangens.

Bliss is de ultieme balans tussen yin & yang. Het vrouwelijke en het mannelijke, het water en het vuur de maan en de zon.

Als designer (reeds 22 jaar) heb ik vele klanten geholpen aan een visuele identiteit. Dit heeft mij veel inzichten gegeven in de zoektocht naar authenticiteit. We zijn vaak gericht op de buitenwereld en zoeken daar naar bevestiging en antwoorden. Mijn ervaring na al die jaren, is dat de antwoorden vanbinnen zitten.

Mijn persoonlijke zoektocht heeft me naar het oosten gebracht (India). Daar leerde ik over
meditatie, chakra’s en yoga. Zij zorgen voor een intensieve connectie tussen mij en mijn lichaam. Onmisbaar om vanuit daar grenzen te voelen, maar ook om te geloven in het zelfhelend vermogen van het lichaam. Uit het westen haalde ik mijn kennis over intuïtie, mediumschap, familiesystemen en patronen.

De vele consulten die ik de afgelopen tien jaren heb mogen geven, hebben mij een diep inzicht geboden in het verlangen van de mens. Maar ook in de verstrikking waar we in kunnen zitten. Dat we opzoek zijn naar ons doel, connectie met lichaam, hart en ziel is me heel duidelijk geworden door de gesprekken met de vele honderden mensen die ik heb mogen begeleiden op hun pad.

Bliss is het resultaat van 22 jaar professionele kennis als ontwerper, mijn persoonlijke zoektocht en mijn ervaring in design, yoga en medium consulten.

Processed with MOLDIV

MIJN KENNIS & ERVARING.

 

Al van jongs af spelen “de grote vragen des levens” een grote rol: “waarom zijn we hier, wat doet het er toe, hoe vind je je zielsmissie, hoe kun je leven vanuit je hart” enz. 

Als jong meisje was ik altijd bezig met de grote mysteries van de aarde, zo hield ik ooit als elfjarige mijn spreekbeurt over “ufo’s en de mysterie van de grote pyramiden”. Dat, terwijl leeftijdgenoten met hele andere zaken bezig waren.

Mijn gevoeligheid ervoer ik tijdens het volwassen worden als obstakel dus had ik even een tijdje “on hold” gezet en ik ging leven in mijn hoofd met alle gevolgen van dien. Vele duizenden uren heb ik besteed aan het bestuderen van de mens; patronen, overtuigingen, de ziel, het brein, hoe werkt intuïtie/mediumschap, familiesystemen, yogaleer enz.

Ik volgde vele (internationale) trainingen om kennis te krijgen over mijn gevoeligheid, maar ook om het te kunnen doorgronden, hoe werkt intuïtie precies en wat ik ermee zou kunnen. 

Na 15 jaar studie en onderzoek kan ik zeggen dat ik geloof dat alles verbonden is. Ik beschouw veel zaken holistisch en kijk naar de mind-body-soul connectie. Ik luister naar de symptomen maar ga altijd opzoek naar de kern en de oorzaak van bepaalde problematiek. Mijn kennis haal ik vaak uit systemisch werk en ik zet mijn intuïtie in om te kunnen doorgronden.

Veiligheid en gelijkwaardigheid zijn voor mij belangrijke kernwaarden van ons contact. Eerlijkheid en doelgerichtheid mag je altijd van mij verlangen. Met liefde confronteer ik je, met passie inspireer ik je om vanuit je authentieke kern te gaan leven, los van patronen en overtuigingen gevormd uit het verleden. 

fotootjes

NOEL’S DAILY LIFE

Mijn dag begint altijd met een boswandeling met mijn trouwe hond en maatje Moos. In het bos kom ik tot rust en kom ik als het ware in contact met mijn eigen natuur. Iedere dag stem ik af op mijn eigen energie en trek ik mijn Bliss-kaart van de dag. Mijn werk als designer en coach is mijn passie, mijn grote liefde is Bernard. Samen beleven we gave avonturen, we houden van reizen, festivals en alles wat het leven zo Blissfull maakt.

MISSIE

Mijn missie is om vrouwen in contact te brengen met hun lichaam, hart en ziel. Ze te laten reizen door de zeven energievelden die we kennen, zodat ze vanuit die plek van purpose kunnen leven. Vanuit hun hart en in lijn met hun eigen verlangen.

Love for you!

XNoël

 

Wat mensen vinden

Bliss cards 103x146 mm

Dana Wildeman

Authentiek Leiderschap

In de consulten die ik met Noël heb, gaat het over hoe ik nog meer vanuit mijn ‘zijn’ kan coachen. Noël creëert met al haar kennis, ervaring en wie zij is als spiritual coach, een super fijne en veilige plek om hiermee te kunnen experimenteren. Wat het mij oplevert is de ervaring dat wanneer ik vanuit mijn ‘0’ punt het contact aan ga met mijn coachklanten, ik zoveel meer waarneem. Vanuit volledige awareness in het hier en nu. We komen op een ander level, er worden diepere lagen aangeraakt en de impact is nog veel groter! Thanks Noël, there is a universe to discover!

Bliss cards 103x146 mm15

Corinne

Huisarts

Zolang ik me herinner is er een ongrijpbare onrust in mij en na een intense relatiebreuk liep ik hier in vast. Onlangs ontmoette ik de lieve Noël. Ik trok de stoute schoenen aan en mailde haar voor een consult. Met een open mind bezocht ik haar thuis. Ik kwam zonder vraag maar vertrok met een antwoord. Eindelijk wist ik waar mijn onrust vandaan kwam. Ik ben hierdoor een grote stap dichterbij mijn hart gekomen.

Bliss cards 103x146 mm24

Jolanda

Rechercheur

Jouw consult heeft me duidelijkheid gegeven in beslissingen die ik heb genomen in het verleden. Met name op het gebied van een relatie. Wat weer extra duidelijk werd is dat je altijd je hart moet volgen. Jij hebt me geholpen inzicht te krijgen hoe ik beslissingen nam en dat dit niet per definitie verkeerd was. Omdat ik mijn hart liet spreken, maar dat ik ook een enkele waarschuwing niet beantwoord heb en net iets meer aan de ander dacht dan aan mezelf, waardoor ik me uiteindelijk even tekort gedaan voelde. Nu is dat anders. Ik weet dat ik hier voor de ander ben nodig geweest en dat ik ren volgende relatie mijn wensen kenbaar mag maken en op basis van zielsverwantschap toch weer een nieuwe relatie durf aan te gaan, ondanks mijn ervaringen. ❤ In liefde voor mezelf. 🍀

Bliss cards 103x146 mm22

Roosje

Pedagoog

Noël dank je wel voor het richting geven en de boost zelfvertrouwen tijdens onze sessie. Voel me veel meer aangetrokken tot mijn eigen pad en volg meer en meer de weg van mijn hart. Dank je wel voor alle inzichten.

Bliss cards 103x146 mm47

Sonja Zimmerman

Manager

Over de Blissweek mei 2019: Na een paar zware maanden van zorg en verlies van een dierbare en van mijn werk, kwam de blissweek als geroepen. Na een telefoongesprek met Noëlla vooraf waren al m’n angsten en twijfels weg. Na twee dagen van onrust, kwam er een heerlijke rust en ontspanning over mij heen. Ik realiseerde mij tijdens een diner dat ik weer kon lachen als lang geleden. Bevrijdend.
Ik gun iedereen zo’n cadeau aan jezelf.

De week, de plek en de mensen waren hartverwarmend en hebben mijn hart geopend.
Over Noëlla: nog nooit in m’n leven heb ik iemand ontmoet die zo sereen en puur is en die naast haar spirituele gaven ook heel aards is.Kortom, doen!

NAAR MIJN PODCAST

Ask me anything…

CONNECT

[instagram-feed]

bliss wit